Makale ile seo da yükselme yöntemleri
Sizlere genellikle dış seo optimizasyonundan bahsettim. Makale ile yükselmek zaman ve sabır istiyor. Yazı içeriklerinizde yükselmek istediğiniz kelimeyi ne fazla nede az kullanmanız gerekiyor. Ben bu olayı gitarcılar gibi kuşa benzetiyorum. Fazla sıkarsanız kuş ölür, az sıkarsanız kız kaçar. Yazılarınızda 3-4 kereden fazla yükselmek istediğiniz kelimeyi kullanmak sizi spam içeriğe kaçırır. İdeal olan 3-4 kelimedir. Makaleleri özgünleştirme kavramına inanmayanlardan ve yararını göremeyenlerdenim. Makaleler 2-3 kelime değiştirilip özgünleştirilemez. Google zaten içeriğinizi tek seferde okumuyor. İçerikleri kelime kelime okuyup değerlendirmektedir. Aynı zamanda makalenize yükselmek istediğiniz kelime ile başlamak, Google botlarının gözünde o kelimeye ağırlık verdiğinizi ve o kelime hakkında içerik yazdığınızı belirtir. Makalelerinize 5-6 adet uygun etiket girmek yararınıza olacaktır. Makalelerin içinde o içerikle ilgili resim eklemek Google’ın gözünde o içeriği şemalarla ve grafiklerle anlattığınızı gösterir.



05 Aralık 2009, 22:32
çok başarılı.
07 Aralık 2009, 20:27
Makale özgünleştirme değilde, o makaleyi okuyup yeniden kendi fikirlerinle yazmak daha başarılı sonuç verir. rewrite yani.
bende yazıda bunu demek istedim demeyin. benim yazıdan anladığım – bir makaledeki 3-5 kemlieyi değitşirin, 3,5 kelime ekleyin. 2 de resim koyun. özgün olsun.-
ama böyle özgünlük olmaz. çalmanın küçüğü oluyor bu
20 Aralık 2009, 06:31
siteniz baya takipçi toplamış tebrikler
20 Ağustos 2010, 09:05
Hoş bir makale olmuş teşekkürler.